ΑΓΩΝΕΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Είστε εδώ

ΑΓΩΝIΣΤΙΚΟ POOMSAE

27 Αυγ

8th Croatia Open Poomsae G2

We did it!!!!!

8th Croatia Open Poomsae G2

2nd place clubs for AO GERAKA TEAM !!!

2η θέση Πολυνίκη Συλλόγου για τον Αθλητικό Όμιλο Γέρακα αμέσως μετά την Πρώτη θέση που κατέκτησε η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΝΙΑΣ και πάνω από την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ !!

Μόνο Περήφανοι μπορούμε να αισθανόμαστε για την ομάδα μας που κατάφερε να φτάσει την ΕΛΛΑΔΑ ψηλά σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα!

Συνολικός απολογισμός 9 μετάλλια!

3 χρυσά 5 ασημένια και 1 χάλκινο!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

1.Θωμάς Καζάνας individual Cadet Male

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
06 Μάιος

2nd Lents Taekwondo Worldwide Sports Online Poomsae Open 2020

Ο ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ συμμετείχε στο 2nd Lents Taekwondo Worldwide Sports Online Poomsae Open 2020, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά Πρωταθλήματα που δημιουργήθηκαν εν μέσω της πανδημιας του κορονοϊού και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή 650+ αθλητών από 48 χώρες.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 31/10, 1/11 για τις κατηγορίες Poomsae και 21/11, 22/11 για τις κατηγορίες Freestyle Poomsae.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
06 Μάιος

Προετοιμασία Αγωνιστικής Ομάδας Poomsae Γιάννενα Epirus Palace

Με την συμμετοχή 21 αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας Poomsae του Αθλητικού Ομίλου Γέρακα (18) και Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευης (3) ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία η οποία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο 5* Epirus Palace.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
06 Μάιος

1st Online Daedo Open European Poomsae Championships 2020

 

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, δυο μικρά κορίτσια κατακτούν την κορυφή και πάνε την Ελλάδα ψηλά κάνοντας μας υπερήφανους!

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του 1ου Παγκόσμιου Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Πούμσε που διεξάχθηκε 04-10 Μαΐου 2020 στο οποίο συμμετείχαν 1254 αθλητές από 75 χώρες!

Καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή και να δώσουμε το παρόν με δυο μετάλλια τα δύο μοναδικά μετάλλια για την Ελλάδα, και τα δυο μετάλλια από τον Όμιλο μας!!

*Χρυσό Μετάλλιο -Kazana Melina Glykeria-Female kids 1-βαθμολογία 7.110!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ