ΑΓΩΝΕΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Είστε εδώ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

06 Μάιος

2nd Lents Taekwondo Worldwide Sports Online Poomsae Open 2020

Ο ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ συμμετείχε στο 2nd Lents Taekwondo Worldwide Sports Online Poomsae Open 2020, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά Πρωταθλήματα που δημιουργήθηκαν εν μέσω της πανδημιας του κορονοϊού και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή 650+ αθλητών από 48 χώρες.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 31/10, 1/11 για τις κατηγορίες Poomsae και 21/11, 22/11 για τις κατηγορίες Freestyle Poomsae.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
06 Μάιος

Προετοιμασία Αγωνιστικής Ομάδας Poomsae Γιάννενα Epirus Palace

Με την συμμετοχή 21 αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας Poomsae του Αθλητικού Ομίλου Γέρακα (18) και Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευης (3) ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία η οποία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο 5* Epirus Palace.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
06 Μάιος

1st Online Daedo Open European Poomsae Championships 2020

 

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, δυο μικρά κορίτσια κατακτούν την κορυφή και πάνε την Ελλάδα ψηλά κάνοντας μας υπερήφανους!

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του 1ου Παγκόσμιου Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Πούμσε που διεξάχθηκε 04-10 Μαΐου 2020 στο οποίο συμμετείχαν 1254 αθλητές από 75 χώρες!

Καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή και να δώσουμε το παρόν με δυο μετάλλια τα δύο μοναδικά μετάλλια για την Ελλάδα, και τα δυο μετάλλια από τον Όμιλο μας!!

*Χρυσό Μετάλλιο -Kazana Melina Glykeria-Female kids 1-βαθμολογία 7.110!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Open European Kids championships και International Park Cup
06 Μάιος

Open European Kids championships και International Park Cup 2019

Με τη συμμετοχή 4 αθλητών σε 7 κατηγορίες συμμετείχε η ομάδα μας στο  Open European Kids championships και International Park Cup,που που  διεξάχθηκε τη πόλη Sindelfingen της Γερμανίας στις 7- 8 Δεκεμβρίου 2019.

Δυνατή η παρουσία μας στο Πρωτάθλημα με τη συγκομιδή 6 μεταλλίων

*Χρυσό Μετάλλιο Λαζαρίδου Ελισάβετ στην κατηγορία Freestyle Poomsae over 18

*Αργυρό Μετάλλιο Καζάνας Θωμάς στην κατηγορία Individual Poomsae Peewee  Male

*Αργυρό Μετάλλιο Καζάνα Μελίνα στην κατηγορία Individual Poomsae  Mini Peewee Female

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
06 Μάιος

Open Challenge Cup Poomsae & Kyorugi 2020

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο Α.Ο.ΓΕΡΑΚΑ στο πρωτάθλημα Open Challenge Cup Poomsae & Kyorugi που διεξάχθηκε στην πόλη Tongeren του Βελγίου το Σαββατοκύριακο 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου!

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα υψηλή, καθώς έλαβαν μέρος περισσότεροι από 340 αθλητές στα Poomsae και 580 στα Kyorugi από 14 χώρες.

Ο συλλογος μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 14 αθλητές και κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 18 μετάλλια ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση ως πολυνίκης συλλογος!

Πιο συγκεκριμένα:

Στο ατομικό Poomsae αγωνίστηκαν οι αθλητές:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες