Προετοιμασία Αγωνιστικής Ομάδας Poomsae Γιάννενα Epirus Palace

Με την συμμετοχή 21 αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας Poomsae του Αθλητικού Ομίλου Γέρακα (18) και Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευης (3) ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία η οποία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο 5* Epirus Palace.

Με στόχο την διαφορετικότητα της προπόνησης σε ένα υπέροχο και ασφαλές περιβάλλον με εξαιρετικούς εκπαιδευτές καθως επίσης και την σπουδαία Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια Eva Sandersen, την εξέλιξη, την σύσφιξη των σχέσεων και της ομαδικότητας των αθλητών.

Ευχαριστούμε πολύ πρώτα από όλα τον

A.c. Pagratios

συγκεκριμένα τον Δάσκαλο Δημήτρης Καλτσάς και την συνεργάτιδα του Maria Gika για την πρόσκληση για ακόμη μια χρόνια, φυσικά διπλά τον δάσκαλο και βασικό εκπαιδευτή της προετοιμασιας Δημήτρη Καλτσά ο οποιος μεταλαμπάδευσε με πάθος τις πολυτιμες γνώσεις του δείχνοντας στους αθλητές τον δρόμο προς την κορυφή!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της ακροβατικής Γιωργο Ομηρίδη ο οποίος με τον μοναδικό του τρόπο έδωσε σε όλους τους αθλητές ανεξάρτητου επιπέδου να γνωρίσουν ή να εξελίξουν τον όμορφο αυτό κόσμο των ακροβατικών.

Επίσης τους γυμναστές μας Ορεστη Παπάζογλου και Αθηνά Παύλου οι οποίοι γυμνάζαν καθημερινά τους αθλητές με την πρωινή φυσική κατάσταση και την απογευματινή ενδυνάμωση μέσα από ένα πολύ ευχάριστο και παιχνιδιάρικο κλίμα!

Και φυσικά την κορυφαία παγκοσμίου φήμης Eva Sandersen με τις σημαντικές και σπουδαίες γνώσεις της βοήθησε και καθοδήγησε τους αθλητές οι οποίοι είχαν την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν μαζί της.

Ξεκινάμε τη χρονιά με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς, μακριά από περιπέτειες που μας κρατήσανε μακριά από αυτό που αγαπάμε και πάντα με τους πιο υψηλούς στόχους.