ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

-Από Δευτέρα 1/06 17:00- 20:00 θα βρισκόμαστε έξω από τον Σύλλογο μας για ενημέρωση και διανομή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

1. Πηγαίνουμε στον γιατρό μας με συμπληρωμένο το έντυπο(5 σελίδες) ιατρικού ιστορικού αθλητή- ιατρικό απόρρητο. Του το παραδίδουμε και το κρατάει στο αρχείο του.

2. Μόλις δώσουμε το ιατρικό απόρρητο, δίνουμε και την ιατρική βεβαίωση, την οποία συμπληρώνει ο γιατρός αφού εξετάσει τον/την αθλητή/τρια.

3. Κατά την 1η μας προσέλευση στον Σύλλογο, προσκομίζουμε την ιατρική βεβαίωση και την παραδίδουμε στη γραμματεία.

4. Σε κάθε προπόνηση θα υπογράφετε (για τους ανήλικους αθλητές) στην είσοδο τον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων, καθώς θα συμπληρώνετε και τα στοιχεία που ζητούνται από την Πολιτεία μόνο για λόγους ιχνηλάτησης σε περίπτωση κρούσματος covid-19.

5. Απαγορεύεται η παραμονή θεατών στον χώρο του Συλλόγου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Εξαιρείται η ολιγόλεπτη παραμονή για την τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων.

6. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email,ωστε να σας  αποσταλούν  τα απαραίτητα έντυπα στα οποία επισυνάπτονται τα αρχεία stay.safe, γενικές οδηγίες και ο δεκάλογος του αθλητή για ενημέρωση των μικρών μας αθλητών.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε εμπράκτως τον Α.Ο. TAEKWONDO ΓΕΡΑΚΑ όλο αυτό το διάστημα. Παραμένουμε υπεύθυνοι για τη λαμπρή συνέχεια της πορείας του Συλλόγου μας, για το κοινωνικό μας έργο, για την ψυχική και σωματική υγεία των αθλητών μας.

Καλή επάνοδο!

Είμαστε δίπλα σας, είσαστε μαζί μας !

Koukouletas Team